Προϊόντα για χαλί berber (20)

Κουρκουμάς, αλεσμένος

Κουρκουμάς, αλεσμένος

{"Anwendung":"Χρήση: Η κουρκουμάς προσδίδει σε πολλά πιάτα κάρυ το χαρακτηριστικό χρυσό-κίτρινο χρώμα, αλλά χρησιμοποιείται επίσης για να καρυκεύσει πιάτα ρυζιού, ριζότο, ψαρόσουπα, τσάτνεϊ και βόρειο αφρικανικά πιάτα με αρνί.","Geschmack und Aroma":"Γεύση και Άρωμα: ξυλώδες-γηίνιο στη μυρωδιά, ζεστό-καρυκευμένο, ελαφρώς πιπεράτο άρωμα με πικρή επίγευση","Tipp":"Συμβουλή: Η σκόνη δεν πρέπει ποτέ να τηγανίζεται στην αρχή του μαγειρέματος ή να σιγοβράζει για πολύ, αλλιώς το φαγητό θα γίνει πολύ πικρό.","Kategorie":"Κατηγορία: Μοναδικά Μπαχαρικά","Inhalt":"Περιεχόμενο: 50 γρ σε μεταλλικό κουτί","Hinweis für Allergiker":"Σημείωση για αλλεργικούς: Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σουσάμι, μουστάρδα και σέλινο.","Zutaten":"Συστατικά: Κουρκουμάς"}
Αρχαία Αίγυπτος

Αρχαία Αίγυπτος

Ανακαλύψτε τα μυστικά της Αιγύπτου και δημιουργήστε ένα κουτί μυστικών σκαραβαίου! Δυσκολία: Εύκολο Ηλικία: Από 6 ετών Αποστολή εντός 24 ωρών (εκτός Σαββατοκύριακων)
Άγριο χοίρο

Άγριο χοίρο

Παραδοσιακή τερίνα αγριόχοιρου 90g Jean Brunet
Σουσάμι

Σουσάμι

Οι σπόροι σουσαμιού είναι ένα πολυδιάστατο συστατικό διαθέσιμο σε μια ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων του λευκού, καφέ, μαύρου, κόκκινου και κίτρινου. Αυτοί οι σπόροι αποκολλούνται για να αφαιρεθεί η μαύρη φλούδα πριν από τη συσκευασία, με τους πιο σκούρους σπόρους να προσφέρουν τη μεγαλύτερη γεύση. Οι σπόροι σουσαμιού έχουν μια ξηρή, φρέσκια γεύση που εκρήγνυται στο στόμα, χρησιμοποιούνται συνήθως ως επικάλυψη για ψωμί και ψωμάκια. Επίσης, πασπαλίζονται πάνω από σαλάτες και τηγανητά πιάτα στην ασιατική κουζίνα. Ο αλεσμένος σπόρος σουσαμιού είναι το κύριο συστατικό στο Tahini, μια βασική πάστα στη Μέση Ανατολή, και χρησιμοποιείται σε μπάρες σπόρων, πιάτα κοτόπουλου και πιάτα ρυζιού.
Σπόροι κύμινου

Σπόροι κύμινου

Δώστε στα πιάτα σας μια μοναδική νότα με το "Kreuzkümmel" από την Kitchen Yoga. Αυτό το υψηλής ποιότητας, αρωματικό "Kreuzkümmel" φέρνει αυθεντικές, γήινες γεύσεις στην κουζίνα σας. Ιδανικό για κάρυ, στιφάδο και πολλά άλλα πιάτα, προσφέρει μια έντονη γευστική εμπειρία. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Αυθεντικό και φυσικό: Καθαρό και χωρίς πρόσθετα. Πολυδιάστατο: Ιδανικό για ινδική, ανατολίτικη και μεσογειακή κουζίνα. Ζήστε το μαγικό μπαχαρικό της Ανατολής σε κάθε πιάτο με την Kitchen Yoga.
Αρωματικά Βότανα

Αρωματικά Βότανα

Spicefit Μίγματα βοτάνων και μπαχαρικών από όλο τον κόσμο για να δώσετε στα πιάτα σας μοναδική γεύση.
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη

Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη

Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08% Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0 Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Λευκή αποξηραμένη μουριά

Λευκή αποξηραμένη μουριά

Στο κουτί ανά 5, 8, 10 KG
Ταγίν

Ταγίν

Ζήστε τη γεύση των αυθεντικών βορειοαφρικανικών πιάτων με τις ταγίνες μας. Αυτό το μοναδικό σκεύος μαγειρέματος αποτελείται από μια ευρεία, ρηχή βάση και ένα κωνικό καπάκι, μέσω του οποίου ο ατμός συμπυκνώνεται και επιστρέφει στο πιάτο. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζουμερό και νόστιμο γεύμα γεμάτο από υπέροχες αρωματικές γεύσεις.
Denier 70

Denier 70

Οι νήματά μας χρησιμοποιούνται στην ύφανση, πλέξιμο και πλεκτά, καθώς και σε γυναικεία / ανδρικά ρούχα, στρατιωτικά, ρούχα ασφαλείας και εξωτερικής χρήσης, καθώς και σε δαντέλες, κάλτσες, ρούχα χωρίς ραφές, αθλητικά ρούχα και τεχνικά υφάσματα. Νήματα πολυαμιδίου (νάιλον) χρησιμοποιούνται επίσης στην παραγωγή υφασμάτων μαζί με φυσικά ή άλλα συνθετικά νήματα. Denier :70 Filament :34 Τύπος νήματος :FDY Τύπος νήματος :Textured Διατομή νήματος :στρογγυλή Χρώμα :ημι-ματ Χρώμα:Πλήρως ματ Χρώμα:Dope Dyed
Μείγμα βοτανικού τσαγιού

Μείγμα βοτανικού τσαγιού

Τα βότανα τσαγιού Sari είναι λειτουργικά και πολυδιάστατα ποτά που έχουν δημιουργηθεί με βοτανικά από τη Σικελία, ιδιαίτερα από την περιοχή του Έτνα. Κάθε γεύση διακρίνεται από το χρώμα, το άρωμα και τη γεύση της, προσφέροντας μια μοναδική και αναγνωρίσιμη αισθητηριακή εμπειρία. Η τοπική προέλευση και ο έλεγχος σε κάθε στάδιο παραγωγής εξασφαλίζουν ένα αυθεντικό και αντιπροσωπευτικό προϊόν. Τα βότανα τσαγιού Sari είναι μια νέα προσφορά στην αγορά. Έχουμε αναπτύξει διάφορες μορφές για να ταιριάζουν σε διαφορετικά εμπορικά περιβάλλοντα (π.χ., ξενοδοχεία, σπα, λιανική πώληση). Όλες οι μορφές έχουν διάρκεια ζωής 24 μηνών (μοναδική χρήση, πακέτο 6 φίλτρων, πακέτο 10 φίλτρων, πακέτο 1 κιλού). Συνιστάται να αποθηκεύονται σε ξηρούς, σκοτεινούς χώρους για να διατηρηθούν οι οργανοληπτικές τους ιδιότητες.
Πιπέρι Chipotle

Πιπέρι Chipotle

Η πιπεριά Chipotle έχει μια έντονη, καπνιστή γεύση που είναι ακαταμάχητα reminiscent of barbecue sauce. Αυτό το κλασικό της Tex-Mex κουζίνας θα ενισχύσει μια πληθώρα πιάτων χάρη στις γλυκές γεύσεις από καρύδια, φουντούκια και κακάο. Χρησιμοποιήστε σε: σάλτσες, έλαια, ξίδια και βινεγκρέτες, ψάρια με λευκό κρέας, πουλερικά, ψητό κρέας, προϊόντα ψωμιού, τυρί.
Φρίκεχ

Φρίκεχ

ΦΡΕΚΕΧ
Σπασμένο σιτάρι

Σπασμένο σιτάρι

Σπασμένο σιτάρι
Σπόροι κόλιανδρου

Σπόροι κόλιανδρου

Οι σπόροι κόλιανδρου έχουν ζεστή και λεπτή γεύση με μια ελαφριά εσπεριδοειδή νότα. Έχουν ένα αρωματικό άρωμα που είναι χαλαρωτικά ζεστό, ξηρό, ελαφρώς φρουτώδες και πολύπλοκο.
Βερβερίτσα

Βερβερίτσα

Σύμφωνα με έναν θρύλο, η βατόμουρο οφείλει το όνομά της στην αρχαία αραβική λέξη "μπερμπέρ" - "κέλυφος". Έτσι, οι θεραπευτές της Αρχαίας Ανατολής ονόμασαν αυτό το φυτό λόγω της ομοιότητας των πετάλων του με τα κοχύλια. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, η βατόμουρο στα Λατινικά σημαίνει "βατόμουρο της αρκούδας". Στην αρχαία Ελλάδα, οι καρποί της βατόμουρου χρησιμοποιούνταν για να καταπραΰνουν τη δίψα, και το αίμα των ασθενών καθαριζόταν με ένα αφέψημα. Πρωτεΐνες (γ / 100γ): 0,0 Λίπη (γ / 100γ): 0,0 Υδατάνθρακες (γ / 100γ): 8,0 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ): 30,0
Αμπελοσυκιά

Αμπελοσυκιά

Σαπούνι Extra Doux Αρωματισμένο Γιασεμί ΧΡΗΣΗ Σε επαφή με το νερό, το σαπούνι απελευθερώνει έναν κρεμώδη και ελαφρύ αφρό, που αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ελαφρώς αρωματισμένο. ΒΑΡΟΣ 100 ΓΡΑΜΜΑ κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος Σαπούνι φτιαγμένο χειροποίητα στο Villefranche sur mer. χρωστική τροφίμων. περιέχει εκχυλίσματα Ερείκης. ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/water, parfum, calendula, palm kernel acid, glycerine, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract flower.
Δεντρολίβανο

Δεντρολίβανο

ΡΟΣΜΑΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΡΟΣΜΑΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΡΟΣΜΑΡΙ ΣΚΟΝΗ Βοτανικό Όνομα: Ροσμαρίνος οφικινάλης Καθαρό Βάρος: 25 Kg/σακούλα
Φύλλα μουριάς

Φύλλα μουριάς

Τα δέντρα μουριάς παράγουν αρωματικά μούρα που εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο και συχνά θεωρούνται υπερτροφές λόγω της συγκέντρωσης βιταμινών, μετάλλων και ισχυρών φυτικών ενώσεων. Ωστόσο, ο καρπός δεν είναι το μόνο μέρος του δέντρου μουριάς που λέγεται ότι προσφέρει οφέλη για την υγεία. Για αιώνες, τα φύλλα του έχουν χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική ως φυσική θεραπεία για μια ποικιλία καταστάσεων. Λέγεται ότι έχει θετικές επιδράσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και της ινσουλίνης. Επιπλέον, πιστεύεται ότι μειώνει τους κινδύνους αθηροσκλήρωσης μειώνοντας την οξείδωση της χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία. Επίσης, λέγεται ότι βοηθά στην πρόληψη του διαβήτη περιορίζοντας την είσοδο στην κυκλοφορία της υψηλής ποσότητας μονοσακχαριτών. Χρήσεις: τα φύλλα μουριάς χρησιμοποιούνται κυρίως για τσάι. Ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού ανά φλιτζάνι (250 ml) βραστό νερό και καλύψτε για 3-5 λεπτά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Συσκευασία: 125g, 250g και χύμα.
Σπόροι Κόλιανδρου

Σπόροι Κόλιανδρου

Οι σπόροι κόλιανδρου είναι ένα παγκοσμίως αγαπημένο μπαχαρικό, δεύτερο μόνο μετά το πιπέρι όσον αφορά τη χρήση. Αυτοί οι σπόροι καλλιεργούνται και επεξεργάζονται παγκοσμίως, με την Αίγυπτο να είναι ένας σημαντικός παραγωγός. Οι σπόροι κόλιανδρου προσφέρουν μια ζεστή, πλούσια και αρωματική γεύση που χρησιμοποιείται κυρίως σε αλεσμένη μορφή. Είναι θεμέλιο της ινδικής κουζίνας, προσθέτοντας μια πινελιά γλυκύτητας και πικάντικης γεύσης στα πιάτα. Στην ινδονησιακή κουζίνα, ο κόλιανδρος χρησιμοποιείται σε συνταγές με τεμπέ και φασόλια. Οι σπόροι αναβαθμίζουν το λάχανο, το καλαμπόκι, τις σάλτσες και τις μαρμελάδες, ενώ χρησιμοποιούνται επίσης για τουρσί λαχανικών, καθιστώντας τους μια ευέλικτη προσθήκη σε κάθε κουζίνα.